Menu

Auto rulate 

   

Gazele de esapament emanate de motoarele diesel cauzeaza cancer

Noxele diesel provoaca cancerConcluzia a fost dată publicității de Organizația Mondială a Sănătății în urma unui studiu efectuat de Centrul Internațional de Cercetare privind Cancerul (CIRC).

 

Gazele eliminate de motoarele diesel erau considerate posibili cancerigeni încă din 1988, fiind clasate la vremea respectivă în grupa de risc 2A. Întrucât există suficiente dovezi care să certifice legătura dintre emisiile motoarelor diesel și cancerul pulmonar, acestea au trecut în grupa 1, în rândul cancerigenilor siguri pentru om alături de azbest, benzen sau formaldehidă ... citeste toata stirea!

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register