Menu

Auto rulate 

   

Mini Rocketman la Jocurile Olimpice de la Londra

MINI Rocketman ConceptCel mai mic susţinător al Jocurilor Olimpice de la Londra este pregătit de competiţie.

Vorbim de Mini Rocketman Concept,maşinuţa care va fi prezentă în pavilionul BMW pe toată durata evenimentului la care vor participa sportivi din 200 de ţări ale lumii.

 

După ce şi-a făcut debutul la Salonul Auto de la Geneva de anul trecut, Mini a gândit un nou prototip al conceptului Rocketman, inspirat de capitala britanică. Puţin mai lungă de 3 metri, micuţa maşină în trei portiere cu o structură uşoară din plastic şi fibră de carbon, reuşeşte să se strecoară cu uşurinţă chiar ... citeste tot articolul pe site auto

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register