Menu

Auto rulate 

   

Iveco va investi 500 de milioane de euro in Spania

Iveco va investi 500 de milioane de euroIveco va investi 500 de milioane de euro în următorii patru ani în fabricile din Madrid şi Valladolid pentru a crea 1.200 de locuri de muncă.

 

Preşedintele Fiat Industrial, Sergio Marchionne, i-a prezentat în cadrul unei întâlniri oficiale planul industrial preşedintelui guvernului spaniol, Mariano Rajoy. Acesta din urmă l-a asigurat de sprijinul guvernului spaniol, iniţiativa Fiat fiind aprobată de ministerele Industriei, Energiei, Turismului şi Economiei ... citeste tot

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register