Menu

Auto rulate 

   

BMW M5 si M6 raman fara transmisie manuala

bmw m5 2012

Vânzările în declin ale modelului M5 cu schimbător manual i-au determinat pe bavarezi să scoată din calcul transmisia manuală atât pentru M5 cât și pentru M6.


Inginerul-șef al diviziei M, Albert Biermann a confirmat știrea celor de la Inside Line motivând că, deși costul de producție al variantei manuale este mult mai mic decât al celei automate, numai 15-20% din M5-urile vândute in SUA în 2012 au beneficiat de Glossary Link transmisie manuală. Acest lucru i-a determinat pe germani să producă viitoarele modele M5 și M6 numai cu transmisie dublu- Glossary Link ambreiaj, nu numai pentru SUA, dar și pentru Europa.

“Problema este că nimeni nu o vrea în Europa sau oriunde altundeva, așa că este ultima oară cand o facem, chiar și pentru cumpărătorii fanatici din SUA”, a precizat Biermann. “Nu o mai putem justifica. Este o optiune fără costuri, dar a fost foarte dificil de făcut.”... citeste tot articolul

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register