Menu

Auto rulate 

   

Viitoarea gama Lamborghini

lamborghini aventador lp7004 genevaNoua gamă de produse ale constructorului italian ajunge in atenția noastră și este posibil să avem și câteva surprize.

Tonul va fi dat la Salonul Auto de la Paris de anul acesta când va fi prezentat un Gallardo facelift. Acesta va avea câteva schimbari minore pentru a-i crește popularitatea până în 2013, când îi va apărea succesorul. Viitoarea generație va fi construita pe Glossary Link platforma MSS și va cântări cu 30 kg mai puțin decât actualul model. Puterea rămâne un mister, dar Automobile Magazine spune că va accelera de la 0 la 100 km/h în 3.4 secunde și va avea o viteza maximă de 326 km/h.

La începutul anului viitor, mult anticipatul Aventador roadster va fi dezvăluit la Salonul Auto Internațional din Detroit. Va avea un V12 de 6.5 litri care are o herghelie nebună formată din 690 de cai și un cuplu de 690 Nm. Plafonul, cel mai probabil va fi din fibră de carbon...citeste tot articolul

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register